Start jouw succes: zet vandaag de eerste stap te werken met passie. Ontdek mijn verhaal in de video hieronder!


Wat is het?

Het programma is een coaching/trainingsprogramma van 10 weken, videolessen en live vraag en antwoord sessies . Het traint en coacht je hoe je vanaf nul een winstgevende online business kunt beginnen als trainer/coach/online ondernemer


Voor wie is het?

Het is voor iedereen die zijn eigen bedrijf wil starten of wil laten uitgroeien tot een zeer winstgevende onderneming. Het werkt voor iedereen die een passie heeft op een bepaald gebied, ongeacht voorkennis of ervaring.


Waar is het?

Het programma bestaat uit videolessen en online groepscoaching sessies in de virtuele klas. De sessies worden worden opgenomen zodat je ze elk moment terug kunt zien. Zo is het mogelijk op je eigen manier en tempo het programma te doorlopen.


Hoe werkt het?

Je komt in de virtuele klas voor groepscoaching of bekijkt de opgenomen video, bekijkt de videolessen, voltooit de actiepunten, gebruikt de meegeleverde tools en sjablonen. Stelt vragen. Volg het proces en krijg resultaten.


Wanneer begint het?

Het programma kun je elk moment starten. De video lessen kun je elk moment bekijken en de 1 op 1 sessies zijn maatwerk. Je kunt het in je eigen tijd voltooien en er zo snel of langzaam doorheen werken als je wilt. U krijgt levenslang toegang tot de videolessen.


Waarom bestaat het?

De kansen om een ​​bedrijf te starten zijn toegenomen door het veranderde online economische landschap en de kansen zijn nu groot om een ​​eigen onderneming te starten en goedbetaalde klanten te krijgen.Start en groei van nul basis naar een profijtvolle onderneming zodat je kan werken met passie

Bekijk de video hieronder om te weten wat er allemaal behandeld wordt in het 10 weken trainingsprogramma

Wilt u een vrijblijvend gesprek hierover

Vul dan uw gegevens in zodat we contact met u kunnen opnemen

Eigen praktijk starten
Een eigen winstgevende praktijk starten als trainer/coach/islamitische psycholoog. Dat is mogelijk Vele cursisten hebben onze studies islamitische psychologie deel 1 en 2 gevolgd. Nu een stapje verder...


Talent buseniss coaching


Werken aan je bestaande onderneming/mindset/houding en meer winst hier uit halen. Doe datgene waar je passie in hebt en waarvoor je bent geschapen.


Over Instituut TarbiyaAlhamdulilha bij het instituut hebben cursisten gestudeerd die geïnteresseerd waren in de islamitische psychologie. Daarna zijn we begonnen met de training het goede leven. Vervolgens zagen we dat de markt gespecialiseerde mensen nodig hadden met bepaalde islamitische kennis en zijn we hiermee verder gegaan om met de hulp van Allah de behoefte te voldoen.

Er waren ook cursisten die graag verandering in hun leven wilden zowel op werkgebied als prive. Of ze willen er zelfs hun baan van maken om anderen te coachen, begeleiden en te helpen.

Daar verdienen ze dan een goed salaris mee plus is en er is een beloning bij Allah.

Daarin daarom zijn we begonnen met deze nieuwe nieuwe intensieve coaching/trainingsprogramma waarbij je snel leert een niche te kiezen en te bouwen aan je online bussenis zodat je een inshaAllah een goed leven zal hebben in deze wereld en in het hiernamaals.

Als je maar consistent en vastberaden bent om iets te bereiken dan wel te beteken voor de ander dan kun jij ook met de juiste mindset en het vertrouwen op Allah dit waarmaken.

De Profeet zei dat Allah ervan houdt ervan om de gunsten op zijn dienaar te zien. Moge Allah ons en jullie barakah geven.


Veel gestelde vragen


Wat moet ik doen om hier meer informatie over dit traject te krijgen?

U moet een belafspraak inplannen zodat we gezellig geheel gratis samen kunnen bespreken wat je wensen zijn.


Hoe maak ik een belafspraak?

U kunt middels de knop boven of ander een belafspraak inplanne


Ben ik ergens aan verbonden bij het maken van een belafspraak?

Nee, u bent nergens aan verbonden en bent totaal vrij om te kiezen wat je wilt doen. Het is alleen een goede eerste stap van je richting de goede wegWat vonden anderen...


De training is goed, helder en online superfijn. Je hebt de tijd om e.e.a in de praktijk uit te voeren, tijd om te reflecteren en echt aan jezelf te werken. Impact door dichterbij Allah (swt) te komen, alles komt van Hem. Verder verdieping in mijn geloof, ik kreeg betere focus, en leerde hoe ik mijn tijd moet besteding, ook de juiste doelen na te streven. De training is een verrijking en verbetering van je leven in deze doenia en voor het hiernamaals. Op allerlei manieren pluk je de vruchten van de lessen. Iedere les is een verrijking tbarakaAllah. Moge Allah u beschermen en helpen meer van dit soort trainingen te geven"

-K. B.

"Ik vond de training echt goed en duidelijk. De powerpoints maken het makkelijker om de lessen te volgen en het studieboek geeft ook structuur. Mijn kennis is vermeerdert Alhamdulilah. Ik heb meer inzichten. Ik heb aantal tips proberen toe te passen.En ik kreeg meer motivatie om mijn doelen te bereiken. Ik zou de training aanraden aan iedereen. Want je leert heel veel belangrijke zaken die je als moslim nodig hebt voor een succesvolle en gelukkige leven in zowel dunya en aghira. Moge Allah baraka geven in jou curcussen

-K. el-Azouti

"Voor mij was het een heel leerzame training Ik heb meer kennis opgedaan alhamdoleiaih om het ook in praktijk toe tempassen inshaallah. Ik heb meer inzichten op bepaalde vlakken om in deze wereld het beste eruit te halen inshaallah. Ik heb gemerkt alhamdoeliah dat ik veel bewutser met alles ben geworde zoals mijn dagindeling en alles eromheen alhamdoeAllah. Deze training is zeker een aanrader voor alle moslims!!! Zodat wij bewuster worden van dat het om het hiernamaals gaat en daarvoor moeten werken inshaallah en niet alleen deze wereld."

-L


"Salaam aleikoem wa rahmatulAlllaah wa barakatu, Ik vind de cursus een must voor elke moslim. Wat voor impact soera al Fatiha heeft in ons leven die als een rode draad loopt en hoe deze geïmplementeerd dient te worden in het leven van een moslim heeft de docent heel duidelijk en goed uitgelegd. Ik kan het iedereen aanbevelen. Het is een verplichting aan jezelf. " Wassalaam aleikoem, 

N. El. T