Studie Arabisch leren spreken


Baal jij ook dat je nog steeds geen Arabisch kent en nog steeds alles moet laten vertalen Met 15 jaar ervaring in Arabisch les geven weten we precies hoe het wel moet. Het is mogelijk de taal snel te leren.

Dat is voor jou ook mogelijk met deze NIEUWE leuke lesmethode, waardoor jij in simpele stappen gegarandeerd Arabisch praat in een korte tijd.

jjj
Leer stapsgewijs Arabisch lezen en schrijven.

In deze studie is het mogelijk om in zeer snelle tempo de Arabische letters, woordjes en zinnen te lezen in onze online academy.

Elke les duurt enkele minuten. Deze studie is gebaseerd al-qa'ida al-norania methode. Dit is een van de beste methodes om snel Arabisch te leren lezen. Stapsgewijs in kleine stapjes en geheel op eigen tempo kunt u zelfstandig deze studie volgen om na een zeer korte periode al Arabisch te lezen en schrijven.

Leer zelfstandig Arabisch spreken en begrijpen


In deze online studie leer je al binnen 4 maanden Arabisch kunt leren.

Deze lessen zijn nieuw, uniek en ook leuk. Heel doelgericht leer je snel en makkelijk Arabisch. Een compleet nieuwe manier om binnenkort deze prachtige taal te praten. Als jij wilt in weken qua tijd, niet in jaren. Jij kunt al in 16 weken van alles regelen in het Arabisch.

Leer Arabisch in de virtuele klas samen met de docent


Het lesprogramma omvat alle 4 communicatiemodel: lezen, schrijven, luisteren en spreken. Het is onderverdeeld verdiepende niveaus , beginnend bij niveau 1 (beginner) tot niveau 14 (bijna native), waarbij elk niveau bestaat uit verschillende hoofdstukken van de editie van 2014 van de boekenreeks "Al Arabiyyah Bayna Yadayk".Ervaringen


``Ik ben de docent heel dankbaar, Alhamdulilah binnen 7 uur heb ik Arabisch leren lezen zonder dat ik het alfabet kende.``

(Deji)


Alhamdulilah binnen 7 uurtjes heb ik Arabisch leren lezen en kan ik nu Koran lezen. Dank aan Allah en de docent.`` (Imran)

Makkelijk en snel Arabisch leren


Baal jij ook dat je nog steeds geen Arabisch kent en nog steeds alles moet laten vertalen Ik geef al 15 jaar Arabisch les 2. Zelf leerde ik de Arabische taal vrij snel.

Dat is voor jou ook mogelijk, een NIEUWE leuke lesmethode, waardoor jij in simpele stappen gegarandeerd  Arabisch praat in een korte tijd.