In het huis van de Profeet Mohamed salla ALlahu alaihi wassala, deel 1

Leren en inzicht krijgen hoe de Profeet Mohamed sala Allahu alaihi wassalam de kinderen heeft opgevoed

Bij instituut Tarbiya is leren als volgt


Wat leer je in deze cursus?

Leer in deze cursus de adviezen, inzichten en wijsheden van de Profeet Mohamed bij het opvoeden van kinderen. Je leert o.a. en nog veel meer

  • Het belang van kinderopvoeding in de islam
  • Rituelen De barmhartigheid van de Profeet met kinderenen de opvoeding van de Profeet Mohamed salla Allahu alaihi wassalam
  • De Profeets behandeling en onderwijs van het kind
  • Verzorging en het medelijden van de Profeet met gestorven kinderen
  • De Profeets instructies betreffende kinderen en spellen, zijn manier van corrigeren
  • De Profeet leert kinderen nobele eigenschappen zoals rechtvaardigheid, het goed zijn voor weeskinderen
  • De Profeets instructies betreffende kinderen en spellen, zijn manier van corrigeren
  • De Profeets manier van positief opvoeden
  • De Profeet leert kinderen nobele eigenschappen zoals rechtvaardigheid, het goed zijn voor weeskind
  • Kinderen beschermen tegen shaytaan en boze oog, kinderen leren bidden en de adhaan, regelsij bij het slapenerenSchrijf je hier in. Deze cursus krijgt u gratis bij inschrijving voor de Arabische taalcursus


Uw instructeur


Jamal EL Mouridi
Jamal EL Mouridi

Salam alaikum warahamtu Allah wa barakatuh, beste broeders en zusters. ALHAMDULILAH EN ALLE VREDE EN ZEGENINGEN MET ONZE PROFEET. We willen met de hulp van Allah deze cursus aan u introduceren. Gemotiveerd door de enorme vooruitgangen van onze voorouders wil ik met u mijn passie delen en ik help graag anderen hun passie te ontdekken. Alle kennis putten we uit de openbaring van Allah de Verheven, Geprezene en de kennis van onze geliefde Profeet Mohamed. Dus alle lof zij aan Allah en alle gunsten, vrede en zegeningen behoren toe aan de Profeet Mohamed.


Veel Gestelde Vragen


Wanneer en waar start deze cursus?
Deze cursus is online en u bent vrij te volgen wanneer u maar wilt want de lessen staan op de website. Het is een zelfstandige cursus die je overal en elk moment kan volgen. De live masterclassen van de studies zijn vrijblijvend op locatie te volgen.
Hoe lang heb ik toegang tot deze cursus?
Wanneer u zich hebt ingeschreven heeft u altijd en onbeperkt toegang tot deze cursus.
Wat als ik ontevreden ben met deze cursus?
We hopen dat u nooit ontevreden zult zijn met deze cursus. Mocht het toch zo zijn neemt u dan contact met op ons zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen beteken.
Hoe werkt het?
Na inschrijven sturen we u de inlogcode (dat is uw eigen wachtwoord, die u hebt gekozen en uw email). Dan kunt u aan de slag met de cursus. Daarnaast kunt u vrijblijvend deelnemen aan de bijbehorende live masterclass.
Waarom vraagt het Instituut een bijdrage voor de cursus?
Instituut Tarbiya krijgt geen subsidies of donaties. Om het instituut draaiende te houden vragen we van de cursisten de kleine bijdrage zodat we door kunnen gaan met het verspreiden van nuttige kennis.